Ka Kristin Kuuba alustas Pariisis kohustusliku võiduga

Pariisi olümpiamängude sulgpalliturniiril pidas Kristin Kuuba teisipäeva hommikul oma esimese kohtumise, alistades naiste üksikmängu M-alagrupis Maldiivide esindaja Fathimath Nabaaha Abdul Razzaqi 21:7, 21:9. Alagrupi võitja (ja sõelmängudele pääseja) selgub seega oodatult kolmapäeva hommikupoolikul, kui Kuuba mängib sel turniiril kümnenda asetuse saanud Pusarla Venkata Sindhuga (India). Viimane oli Abdul Razzaqist pühapäeval parem peaaegu samade numbritega, 21:9, 21:6.

Kuuba alustas 25-aastase Abdul Razzaqi vastu veidi luuravalt, jäädes geimi alguses ka kolm korda kaotusseisu (0:1, 3:4, 4:5), kuid seejärel pääses tartlanna paremus selgelt maksvusele. Intervalliks juhtis ta 11:5 ning venitas oma spurdi mängu jätkudes 10:0 peale. Vastane teenis geimi teises pooles vaid kaks punkti, ühe võrgu eest ja teise Kuuba servist auti.

Teist geimi alustas Kuuba 3:0-ga, Abdul Razzaq suutis küll viigistada (3:3, 4:4), kuid ette ei pääsenud Aafrika maailmajagu esindav sulgpallur selles geimis enam kordagi. Kuuba sooritas 6:1 äramineku ja juhtis joogipausiks nii nagu esimeseski geimis 11:5. Edasi suurendas Eesti esireket oma edu 15:6 ja 18:7 peale ning vormistas geimi- ja matšivõidu piki piiri löödud palliga.

Kuuba tunnistas, et võit tuli küllaltki lihtsalt ning lisaks oli hea, et esimene mäng oligi veidi nõrgema vastasega ning hommikul vara. “Õnneks ma olen varajane ärkaja ja eelistangi mängida pigem hommikul kui hilja õhtul,” tunnistas Kuuba usutluses Kanal 2-le. “Kuna nägin ka Abdul Razzaqi esimest mängu, siis oli küllaltki selge, mida ma tegema pean ning minu mänguplaan täna töötas,” lisas ta. Alagrupi esikohamäng Pusarla Venkata Sindhu (India) vastu tuleb kordades raskem. “Aga kuna tema on favoriit, siis mul pole midagi kaotada. Lähen lihtsalt nautima ja endast sadat protsenti andma. Tuleb jalad hästi tööle saada ja kaitses liikuma, kindlasti on seda väga vaja,” arvas Kuuba.

Kuuba ja Sindhu kohtumine algab kolmapäeval orienteeruvalt kell 10.20 Eesti aja järgi ning sellestki plaanib Kanal 2 (Duo 5) otseülekannet.

Kuuba – Abdul RazzaqMäng ja Postimehe blogi on järelvaadatavad SIIT
Kuuba – Abdul Razzaqi mängu statistikat näed SIIT

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga