Kodune GP-sari algas paarismängudega

Eesti GP-sarja avaetapiks Lenne Sulgpallikeskuses Jüris andis end neljas liigas üles 193 reketiomanikku. Tavakohaselt pühenduti nädalavahetuse esimesel päeval paarismängudele.

Meistriliigas kuulus meespaarismängus esikoht mullu sarja kokkuvõttes esikohta jaganud Kristjan Kaljurannale (TÜASK) ja Raul Käsnerile (Triiton). Finaalis loovutati teise asetusega Anton Berikule ja Mikk Õunmaale (Triiton) mõlemas geimis 11 punkti. Esiliigas võidutsesid Mikk Aru (Tondiraba SK) ja Ants Mängel (Tallinna SK), teises Tauri Ivask ja Aare Luigas (Kiili) ning kolmandas liigas Margus Lepmets (Tondiraba SK) ja Marken Murumaa.

Naispaarismängus jäid kaotuseta Elisaveta Berik ja Emili Pärsim (Triiton), esikohamängus saadi jagu mulluse sarja lõputabelis teist-kolmandat kohta jaganud Sandra Kamilovast ja Helis Pajustest (Tondiraba SK) 21:15, 21:19. Teise asetusega Kaisa Liis Lepp ja Marelle Salu (Triiton) jäid poolfinaalis alla Kamilovale ja Pajustele 23:21, 18:21, 15:21.

Esiliigas said turniirivõidu Piret Van De Runstraat-Kärt ja Külle-Marianne Laidmäe (Tallinna SK), teises liigas Heleri Kasekamp ja Mia Sakarias (TSKeskus) ning kolmandas Helene Pähkel ja Maria Somova (TSKeskus).

Segapaarismängus ei saanud ükski vastane geimigi kätte Mikk Õunmaalt (Triiton) ja Ramona Üpruselt (TÜASK). Finaalis võitsid mulluses selle mänguliigi punktitabelis esikohal olnud tartlased 21:13, 21:19 Triitoni paari Hugo Themas ja Elisaveta Berik. Esiliigas olid parimad Peeter Randväli (Tondiraba SK) ja Kai-Riin Saluste (Tallinna Kalev), teises liigas Indrek Trei ja Merlin Kolk (SK Fookus) ning kolmandas Martin Tõkke ja Katrin Rahu (SK Fookus).

Turniiritabelid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga