Eesti paremik mängib sel nädalal Prahas

Neljapäeval tehakse Praha Sport hall Repys algust tänavuse Yonex Czech Openiga. International Seriesi kategooriasse kuuluval turniiri on kaasalööjate seas ka mitmed Eesti paremikku kuuluvad sulgpallurid.

Maailma edetabelis Eesti esireketiks tõusta ihkav Tauri Kilk (Triiton) teeb seekord kaasa vaid üksikmängus, kus alustab valikturniirilt. Valitseva Eesti meistri esimene vastane on poolakas Michal Walentek. Paari võitja läheb teises ringis vastamisi veel ühe poolaka, Maksymilian Danielakiga. Põhitabelisse pääsemiseks on vaja võita ka kolmas mäng, selles oleks potentsiaalsed vastased Sloveeniast või Austriast.

Naiste üksikmängus on mõlemad Eesti esindajad põhitabelis. Helis Pajuste (Tondiraba SK) kohtub reedel avaringis Barbora Bursová (Saksamaa) ja Ramona Üprus (TÜASK) Kateřina Mikelovága (Tšehhi).

Meeste paarismängus löövad kaasa Kristjan Kaljurand (TÜASK) ja Raul Käsner (Triiton) ning Anton Berik ja Mikk Õunmaa (Triiton). Avavastased tulevad mõlemale paarile Saksamaalt. Kaljurand ja Käsner teevad tutvust Jonathan Drespi ja Aaron Sonnenscheiniga, triitonlaste vastas seisavad David Eckerlin ja Simon Krax.

Praha turniiritabelid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga